fbpx

Vind je betrouwbare oppas via NannyBee

 

Een belangrijke meeting, een avondje samen weg of misschien een vaste oppas? NannyBee zorgt ervoor dat je je als ouder geen zorgen meer hoeft te maken over de opvang voor je kind(eren). Wij screenen alle oppassers persoonlijk, zodat er altijd een betrouwbare oppas op je kind(eren) komt passen! Tevens bieden wij oppas-ziek en last-minute service waarbij je verzekerd bent dat je met een gerust hart van huis kunt gaan.

Geen oppasstress

Door onze last-minute en oppas ziek service kunt je altijd op een oppasser van NannyBee rekenen.

Nannies en Mannies

Naast dat je bij NannyBee een nanny kunt boeken, kun je bij ons ook een manny boeken! Dit zijn enthousiaste en zorgzame jongens die het super leuk vinden om op te passen.

Reviews

Door de reviews in het profiel van een oppasser zorgen wij voor transparantie in ons systeem.

Gescreende oppassers

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om een goed gescreende oppas te hebben. Daarom worden álle oppassers bij NannyBee persoonlijk en op locatie gescreend.

Zelf de oppas uitkiezen

Bij ons kies je als ouder zelf wie er komt oppassen. Dit gebeurt aan de hand van onze matching-tool waarbij je verschillende filters kunt toepassen.

Persoonlijke begeleiding

Wij van NannyBee vinden persoonlijke begeleiding écht belangrijk. Daarom blijven we onze oppassers begeleiden en helpen we je graag.