fbpx

NannyBee voor bedrijven

 

Nu thuiswerken de norm is en scholen de deuren hebben gesloten, is het voor ouders een uitdaging om de opvang van de kinderen te regelen. Om werknemers te ondersteunen met de kinderopvang tijdens hun werk en tegelijkertijd thuisscholing voor de kinderen te begeleiden, biedt NannyBee haar service aan.

Via NannyBee kunnen ouders een betrouwbare oppas in de buurt vinden. Met een oppas aan huis ontzorg je de werknemer bij de opvang van de kinderen. Hierdoor verbetert de concentratie van de werknemer, waardoor de productiviteit verhoogt.

 

 

Het is mogelijk een oppas al voor langere tijd vooruit te boeken, zo weet je zeker dat een belangrijke online-meeting altijd door kan gaan. Is de oppas op het laatste moment ziek of niet meer in staat om te komen? Met onze last-minute oppasservice proberen wij altijd nog een geschikte oppas te vinden!

De kosten voor de kinderopvang kunnen worden vergoed vanuit de WKR regeling. Om dit gemakkelijk te laten verlopen hebben wij een declaratie formulier opgesteld, zo kan de werknemer precies opgeven wanneer een oppas is geboekt en voor welk bedrag.